Колишня дружина Дзідзьо Slavіа розповіла те, що весь цей час приховувала від нього: співак буде розчарований

Славія зізналася, що готувала впродовж декількох місяців.

Не так давно Ярослава Притула-Хома дала скандальне інтерв’ю, у якому розповіла, як колишній чоловік Дзідзьо пригнічував її у шлюбі. Це тривало багато років, поки починаюча артистка не вирішила змінити своє життя та піти власним шляхом. Тепер вона розлучена і працює не покладаючи рук.

Що приховувала Ярослава?

Скріншоти сторінки Ярослави Притули-Хоми

Нещодавно з’ясувалося, що Ярослава Портула-Хома декілька місяців готувалася до співпраці з відомим дерижером. Співачка зізналася про це на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і розповіла, що навмисне тримала це у секреті.

Скріншот сторінки Ярослави Притули-Хоми.

Для артистки це великий крок, адже вона лише починає свій власний шлях у шоу-бізнесі і знаходиться на початку кар’єрних сходів. Варто відмітити, що не так давно Ярослава розповідала про те, що Дзідзьо не полишає ідей відмовляти її від будування власної кар’єри навіть після розлучення. Вона зізнається, що той постійно обламує їй крила. Можна тільки уявити, якимже буде його здивування, коли він дізнається про цю колаборацію.

Нагадуємо, що Ярослава Притула-Хома також розповідала про те, як Дзідзьо та його концертний директор намагалися завадити їй попасти на кастинг шоу “Голос країни”. Закінчилося все тим, що концертний директор співака аргументував своє прохання тим, що Дзідзьо засмутиться і додав, що якщо він захоче, то її “в проекті все одно не буде”. Такі деталі шлюбного життя дійсно вражають у неприємному сенсі.

Бажаємо Ярославі успіхів та успішного концерту!

Схожі статті