Ксенія Мішина вже знайшла заміну колишньому обранцю Олександру Еллерту: надовго самотньою не залишилася

Ксенія Мішина знає, як відходити від важких розставань та швидко прийти до тями.

Декілька днів тому стало відомо, що Ксеня Мішина та Олександр Еллерт порвали стосунки. Кожна зі знаменитостей сповістила про подію у своєму стилі та з різними емоціями. Так, Ксенія Мішина вирішила приперчити новину лірикою, а Олександр, не змінюючи власному стилеві, і підніс аудиторії це у вигляді жарту.

Ксенія Мішина не самотня після розставання

Скріншоти сторінки Ксенії Мішаної після розставання з Олександром Еллертом.

Здавалося знаменитостям необхідний час для того, щоб прийти до тями та розпочати життя на новому етапі. Втім, ні Ксенія, ні Олександр не зникали з радарів фанатів. Так, акторка вирішила, що найкращим способом забути про свої страждання є відпочинок з подругами. Дівчата не залишили свою товаришку наодинці і забрали її з сином закордон на відпочинок.

Компанія добре відпочивала, насолоджувалася сонцем, морем та розпивала прохолодні коктейлі. Ксенія також знімала свого єдиного сина, який здавався не у захваті від відпочинку, але смиренно знаходився біля мами.

Тож за акторку хвилюватися не слід, в неї є прекрасна заміна Олександру Еллерту, яка і розвеселити, і не дасть повісити носа. Чого не скажеш про гумориста, який останнім часом був самотнім. Чоловік відправив своїх батьків додому, а сам відправився в одиночну подорож. Нещодавно чоловік повідомив, що має подолати відстань у 900 кілометрів на автомобілі, а також порушив правила дорожнього руху, за що був оштрафований дорожною поліцією.

Сподіваємося, що зірки знайдуть можливість помиритися і віднайти своє кохання. Неважливо, разом чи окремо. Головне — щоб обидва були щасливими.

Схожі статті