(Фото) Анатолій Анатоліч втретє став батьком: як пройшли партнерські пологи та кого подарувала дружина?

Ведучий Анатолій Анатоліч став багатодітним батьком. Його дружина Юлія сьогодні подарувала ще одну дитину зірці.

Юлія, дружина відомого ведучого Анатолія Анатоліча сьогодні стала справжньою матір’ю-героїнею. Жінка народила третю дитину. У пологовому залі була разом з чоловіком.

Народився хлопчик, якого назвали Нілом. Його батько просто у захваті від дитини та не приховує захоплення дружиною.

Юлія пояснила, що Ніл – міжнародне ім’я і означає воно “Чемпіон”. Дуже довгий час обирали, як назвати дитину. Цікаво, що у кожного члена цієї родини в імені є літера “Л”.

“Сьогодні, 20 липня, о 13:13 з вагою 4060 кг і зростом 55 см у нас з’явився син Ніл! Гарний, гарний, смакую – розумний і з хорошим почуттям гумору”, – написав із захопленням чоловік.

Хлопчик з’явився на світ у київській приватній клініці. Тепер в родині зірки – 5-ро чоловік.

Партнерські пологи

Для Анатолія Анатоліча така практика – у новинку. Попри те, що у нього вже є дві дитини, відважився піти до пологового залу чоловік лише у цей раз. Знаменитий ведучий не пошкодував.

Зірка не приховує захоплення своєю дружиною і зазначає, що завжди знав, що жінка у нього дуже сильна.

“Юла, ти така сильна! Я підозрював, але тепер знаю точно. Про те, яка ти ще, я постійно тобі нагадую, а ось сьогодні остаточно переконався ще й в цьому. Спасибі партнерським пологам”, – зазначає Анатолій.

Своїй обраниці на честь появи третього нащадка чоловік подарував елітну автівку німецької марки. Написав чоловік, що у пологовий вони вже звикли їздити на своїй машині.

Схожі статті