Зіркові татусі, які пережили партнерські пологи: Юрій Горбунов, Микита Добринін та інші мужні чоловіки

Неймовірно уявити, який спектр емоцій переживає жінка під час пологів і як важлива їй підтримка коханого.

Вагітність і пологи одне з найбільш складних випробувань для жінки. Втім, попри всі труднощі ніхто ще не пошкодував про народження дитини. Зараз до всього полового процесу стало модним долучатися і чоловікам. У даному матеріалі розповімо вам про тих, хто підтримував дружин до кінця.

Анатолій Анатоліч

Сьогодні 20 липня відомий український шоумен дізнався наскільки сильна у нього дружина, коли побував на партнерських пологах. Сина Ніла чоловік побачив одним з перших. До речі, про такий досвід почув Анатолій надихаючу історію наступного героя підбірки – Юрія Горбунова.

Юрій Горбунов

Юрій ніколи не приховує, наскільки кохає свою дружину. Разом з нею проходив непросте випробування пологами. Тепер каже, що з’явився один мінус – після прожитого готовий простити Каті все, що завгодно.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Нікіта Добринін

Молодий батько Нікіта Добринін особисто вирішив, що йому потрібно бути присутнім на пологах дружини. Дар’я підтримала свого коханого.

Екс-холостяк заявляє, що йому було непросто прийняти таке рішення, але він все ж таки зруйнував всі стереотипи у себе в голові.

Максим Матвєєв

Чоловік Єлизавети Боярської також був присутнім на пологах. Все проходило скромно, але емоцій родині вистачило.

Єлизавета Боярська з родиною

Арсеній Шульгин

Син співачки Валерії особисто був присутнім на пологах дружини. Вражає мужність хлопця: у свої 22 не побоявся взяти відповідальність за підтримку коханої.

Родина співачки Валерії

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.