Син Тіни Кароль після життя в Британії почав говорити з акцентом: вилитий Євген Огір, вже й голос ламається

Українська поп-діва Тіна Кароль самостійно виховує сина Веніаміна, який повернувся додому на канікули після навчання в Британії.

На рахунку Тіни Кароль всього лише один шлюб, насичений найрізноманітнішими емоціями від всеосяжного щастя до розбитого серця. Зірка вийшла заміж у 2008 році за свого продюсера Євгена Огіра, незабаром після чого у закоханих народився хлопчик, його вони назвали Веніаміном.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміном

Пара Тіни і Жені вважалася ідеальною – подружжя не соромилося висловлювати почуття на публіці, сварок з хати не виносило, а також дуже вдало поєднувало роботу з сім’єю. Але в один момент їхнє життя перетворилися на постійну боротьбу – Огіру діагностували рак шлунка. На лікування було витрачено багато сил, грошей і нервів, однак лікарям там і не вдалося його врятувати. Дуже важко Кароль переживала втрату другої половини, і тільки заради Вені вона змогла стати сильною.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна і Веня

Хлопчик, до речі, вже давно вчиться у Великобританії, там же він і живе, а в рідну Україну до мами прилітає на канікулах. Син Тіни встиг повернутися додому якраз перед виступом співачки на музичному фестивалі Atlas Weekend, і тепер у неї є більше вільного часу, який вона проводить з дитиною.

У себе в Інстаграмі Кароль опублікувала відео з Веніаміном, де він показав, що читає на дозвіллі – товсту книгу про художника Леонардо да Вінчі на англійській мові.

Кадри вже продублювали на фанатській сторінці знаменитості, а в коментарях прихильники захопилися вихованістю хлопчика. Крім того, дуже більшість відзначили, що він вилитий Огір:

  • “Як швидко Веня дорослішає, зникли округлі щічки. Не встигне Тіна озирнутися, як пташеня вилетить з гнізда”;
  • “Як він на тата схожий”;
  • “Дивлюся на нього і радію – розумний, вихований хлопчик. Такий спокійний, голос уже дорослий, скоро вище мами буде. З нього старший брат буде відмінний”;
  • “Мамина гордість”;
  • “Вже голос ламається”, – пишуть користувачі.

Більше цікавого про те, як змінилося життя Тіни Кароль після смерті чоловіка дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.