Тоня Матвієнко вперше показала дітей Арсена Мірзояна від першого шлюбу: покинув екс-дружину з двома синами

Дочка народної артистки України Ніни Матвієнко Тоня щаслива в шлюбі з Арсеном Мірзояном, який пішов до неї зі своєї минулої родини з двома дітьми.

Арсен Мірзоян звернув увагу на Тоню Матвієнко після її участі у вокальному талант-шоу “Голос країни”. На той момент він був одружений на першій дружині Анні, тому як тільки роман Тоні і Арсена став надбанням громадськості, їх почали бурхливо засуджувати в мережі. Більшість людей порахували, що дочка Ніни Митрофанівни буквально увела Мірзояна у суперниці.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Пізніше в програмі ЖВЛ співак зізнавався, що майже рік думав над тим, як вчинити – залишити все, як є, або ж зізнатися дружині про те, що зустрів нове кохання:

“Я вирішив, що я буду чесним. Не треба робити гірше нікому, і я подумав – краще зараз, ніж ніколи”.

Арсен Мірзоян
Арсен Мірзоян

За словами Арсена, провини перед колишньою він не відчуває, оскільки вчинив по-чоловічому, віддавши їй все спільно нажите. Крім того, артист справно платить аліменти і регулярно проводить час з синами Владом і Артемом. Це підтвердив новий пост Тоні Матвієнко в Інстаграмі. Зірка влаштувала сесію відповідей на запитання підписників, де хтось поцікавився, чи спілкується її чоловік зі спадкоємцями від першого шлюбу.

“Звичайно”, – відповіла співачка і прикріпила спільне фото Мірзояна з хлопчиками та їхньою спільною донькою Ніною.

Арсен Мірзоян з дітьми
Арсен Мірзоян з дітьми

Судячи з усього, фотографом була сама Тоня, а кадр зроблений під час сімейного відпочинку в Карпатах.

До речі, у Матвієнко теж двоє дітей. Ще в 17 років вона народила первістка Уляну, вдруже виконавиця завагітніла вже у стосунках з Арсеном.

Схожі статті