Колишня дружина Андрія Доманського Лідія Таран показала, з ким проводить відпустку: “Йому якихось 55 років”

Відома українська телеведуча Лідія Таран нарешті дочекалася відпустки і вирушила у довгоочікувану подорож до Франції.

Лідії Таран пощастило знайти роботу мрії – зірка веде новини в програмі ТСН на каналі 1+1. Проте, відпочинок потрібен всім, як і героїні нашої сьогоднішньої статті. Так, буквально днями журналістка провела свій останній ефір перед відпусткою, а вже зараз вона ділиться в соцмережах кадрами з поїздки.

Скріншоти з Інстаграму Лідії Таран. Зліва у кадрі її дочка Василина
Скріншоти з Інстаграму Лідії Таран. Зліва у кадрі її дочка Василина

Лідія разом з дочкою Василиною насолоджується французькими пейзажами. Таран народила дитину у цивільному шлюбі з шоуменом Андрієм Доманським, з яким згодом розійшлася. Спілкуються вони тепер лише з приводу спільної спадкоємиці.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Подорож дівчата проводять активно, хоча перші два дні, за словами знаменитості, вона проспала. У неї в планах дивитися на океан, їсти більше риби, пити біле вино, їсти круасани, читати, плавати і кататися на велосипеді. Останній пункт вже успішно виконаний.

Так, на особистій сторінці телеведучої в Інстаграм з’явилася серія кадрів, на яких вона сидить на велосипеді в білих шортах і спортивному топі з розпущеним волоссям на тлі безхмарного блакитного неба:

“Електросамокати, кажете? Ні, не чули. У нашім французькім селі таким не бавляться. Ми з малою їздимо на Le VéloSoleX, або просто Солєкс. Цей дирчик 1966 року народження, йому якихось 55 років. Для місцевих – це так ніби вчора. У сторіз показую чому. А взагалі класно почувати себе бджолою, що застигла в бурштині. А природа тут! Пізніше розкажу”, –підписала пост Лідія Таран.

Коментатори почали обсипати зірку “плюсів” компліментами, а також побажали їй гарного відпочинку, хоча багато глядачів уже встигли скучити за Лідією в кадрі.

Схожі статті