Фіналіст “Холостячки” Олексій Тригубенко вийшов на зв’язок після того, як Ксенія Мішина порвала з Еллертом

Олексій Тригубенко разом з Олександром Еллертом потрапив у фінал романтичного шоу "Холостячка", проте Ксенія Мішина врешті решт розбила йому серце.

Вся країна спостерігала за тим, як українська акторка Ксенія Мішина шукала своє кохання на проекті. Багато телеглядачів сподівалися, що зірка обере Тригубенко, адже він ясно дав зрозуміти, що хоче створити сім’ю. Проте, Холостячка залишилася з Еллертом, з яким донедавна перебувала в стосунках.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Пара з’їхалася одразу ж після завершення реаліті, разом подорожувала і мріяла про світле майбутнє. Не було сумнівів в тому, що вони дійсно щиро полюбили одне одного, але цю ідилію зруйнувало повідомлення Ксенії про розставання з Олександром. Що саме послужило причиною – невідомо, оскільки вони обидва більше не стосуються цієї теми в соцмережах.

Якраз напередодні розриву героїв “Холостячки” програвший фіналіст Олексій Тригубенко відправився у відпустку на Сейшельські острови. Там він не тільки насолоджується ледачим відпочинком, ще чоловік активно досліджує околиці, а також катається на яхті. До речі, так Олексій дізнався, що у нього морська хвороба:

“У перший день, коли ми вийшли у відкритий океан, був сильний шторм і хвилі піднімалися до чотирьох метрів. Спочатку я отетерів від масштабності та краси океану, а через півгодини мені стало нереально погано. Я зловив морську хворобу, і поки ми йшли до іншого острову, весь шлях я пролежав на палубі”, – написав Тригубенко.

Олексій Тригубенко
Олексій Тригубенко

Задоволення від своєї подорожі він нарешті почав отримувати лише після того, як йому стало легше:

“Так круто, що ми на яхті і можемо плисти куди хочемо, досліджувати нові місця”.

Схожі статті