Ольга Сумська замилувала світлиною з сестрою та племінницею: Наталія Сумська і Дарина Мамай такі щасливі

Акторки Ольга та Наталія Сумські - яскраві представниці українського кіно і театру. Попри те, що жінки - рідні сестри, їх стосунки не можна назвати ідеальними.

Сестер Сумських ледь можна назвати ідеальною родиною: бачаться рідко, хоч і посміхаються на спільних фото. Конфлікт стався через погляди на політику та світ. Також віддалив рідних і стиль життя: Ольга – полюбляє бути на виду. Вона активно веде соціальні мережі, знімається у різних проектах, а Наталія готова віддати мистецтву всю себе.

Сестри Сумські Ольга і Наталя
Сестри Сумські Ольга і Наталія

Тим не менш, велика родинна історія об’єднує цих двох зірок з характером. Обидві – нащадки талановитих батьків-театралів, обидві пережили разом багато значущих подій. Наприклад, коли Ольга виходила заміж вдруге, вона розділила це свято з родиною старшої сестри. Про той день згадує знаменитість і досі. На 25-річчя свого шлюбу артистка поділилася теплими спогадами, як до неї у РАГС прийшла сестра з родиною.

Ольга Сумська на весіллі

Наталія завітала привітати сестру разом з чоловіком та старшою донькою Дариною. Жінка одягла нарядне вбрання молочного кольору. Поруч з нею позує її дитина, яка на момент розпису Сумської-Борисюка була ще підлітком.

Дарина принесла ніжний букет рожевих квітів та скромненько стала біля бабусі.

Нагадаємо, зараз донька Наталії Сумської веде непублічне життя. Вона тяжко переживає кончину свого чоловіка. Акторці доводиться утримувати її та неповнолітню онучку. Зірка розповідала, що заради рідних не цурається жодної роботи. Коли готова буде Дарина Мамай-Сумська повернутися до творчості – не відомо.

Схожі статті