Ірина Білик поділилася радістю після болісного розлучення з Асланом Ахмадовим: у поп-діви з’явився малюк

Поп-діва Ірина Білик поділилася з фанатами своєю радістю, яка зараз необхідна їй як ніколи – зірка знаходиться в процесі розлучення з п'ятим чоловіком.

Ірина Білик завжди могла похвалитися підвищеною увагою до себе з боку протилежної статі, проте вона не з чуток знає – не в цьому щастя, адже за 5 шлюбів співачка так і не знайшла того єдиного.

З останнім п’ятим чоловіком стилістом Асланом Ахмадовим артистка прожила кілька щасливих років разом. За допомогою сурогатної матері пара стала батьками сина Табріза, проте їхні стосунки не витримали випробування відстанню. Чоловік живе і працює в Москві, тоді як Ірина вже давним-давно облаштувалася в Києві – там у неї рідні, кар’єра, шанувальники.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом
Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом

Весь минулий рік Аслан не приїжджав до сім’ї. Спочатку він не міг цього зробити через обмеження авіасполучення між країнами в період пандемії, але і після ослаблення карантину ситуація не змінилася. Коли Білик дізналася, що літаки вже літають, а чоловік все ще ухиляється від поїздки, вирішила подати на розлучення. Це далося їй нелегко, оскільки вона дуже кохає Ахмадова, однак бути нещасною більше не хоче.

Ірина Білик
Ірина Білик

Шанувальники щосили підтримують улюблену співачку в соціальних мережах, де вона регулярно публікує нові фото і відео. На цей раз в Інстаграмі Ірини Білик з’явився пост з новим членом сімейства – хом’яком на прізвисько Мотя:

“Як не з’їм, то понадкушую. Мій новий друг. Мотя. Не знаю, чи то дівчинка, чи то хлопчик… Чи варто дізнаватися взагалі? Це ж так приємно мати просто друга!”, – написала зірка.

https://www.instagram.com/p/CRivwVeDUah/

Коментатори почали вітати винуватців події – Ірину з поповненням, а хом’яка з такою чудовою господинею.

Схожі статті