Красуня-дружина Влада Ями вперше наважилася показати себе без фотошопу: “Палець – так собі”

Відомому українському хореографу Владу Ямі пощастило з красунею-дружиною Ліліаною, яка не соромиться викладати реальні фото без обробки фотошопом.

Суворий суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма відноситься до числа знаменитостей з високою активністю в соціальних мережах. Хореограф регулярно наповнює особисту сторінку в Інстаграмі новим контентом. Часто це сімейні знімки з дружиною і сином, а не тільки робочі моменти.

На Ліліані Влад одружився у 2015-му, хоча до цього вони майже десять років приховували свої відносини від публіки. У програмі “Зірковий шлях” танцюрист розповів, що просто боявся перестати бути цікавим для жіночої аудиторії, адже до одруження його називали одним з найзавидніших холостяків країни.

Влад Яма
Влад Яма

На пропозицію руки і серця Яма наважився, коли точно зрозумів, що кохана – та сама. Зробив він її в тихій домашній обстановці на Новий рік, вставши на коліно і освідчившись, поки Ліліана їла за столом ковбасну нарізку. Згоду вона дала не одразу – дві хвилини подумала і тільки потім сказала заповітне “так”.

Вже через рік після весілля подружжя стало батьками хлопчика, якого назвали Леоном. Довгий час вони не показували його обличчя публіці, поки він сам не вирішив, що хоче цього.

Влад Яма з родиною
Влад Яма з родиною

Нещодавно сімейство Ями вирушило на відпочинок в сонячну Грецію, де вони заодно відсвяткували 39-річчя хореографа. Ліліана поділилася з підписниками кадрами в яскравому бікіні на тлі морського пейзажу, продемонструвавши точену фігуру у всій красі. На одному зі знімків в об’єктив потрапив палець Влада, який постав у ролі фотографа.

“Ні краплі фотошопу. Що я, дарма лупашу в залі? Яка [фотографія] подобається більше – 1, 2 чи палець чоловіка?”, – підписала пост красуня.

Ось як на публікацію відреагував сам Яма:

“Палець – так собі, решта – вогонь”.

Коментарі під фото Ліліани Ями
Коментарі під фото Ліліани Ями

Інші коментатори підтримали танцюриста та обсипали його дружину безліччю копмліментов.

Схожі статті