Леся Нікітюк розкрила головну інтригу свого особистого життя: ведуча показала, з ким саме проводить ночі

Леся Нікітюк насмішила підписників відвертим зізнанням про свого компаньйона.

Чи зможе Леся Нікітюк налагодити особисте життя? Це питання хвилює майже усіх фанатів відомої української гумористки та телеведучої. Свого часу зірка змогла влаштувати блискучу кар’єру і стати невід’ємною частиною українського шоу-бізнесу. Втім, телебачення поцупило майже увесь час знаменитості, яка могла би його присвятити коханому чоловіку та дітям. Однак, Леся Іванівна не засмучується, а лише жартує та сипле іронічними висловами стосовно свого сімейного статусу.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

З ким Леся Нікітюк проводить ночі?

Нещодавно на особистій сторінці Лесі Нікітюк в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, у якому вона вирішила відкрити інтригу. Однак, багатообіцяючий вступ закінчився не так блискуче. Виявилося, що жартівниця мала на увазі ортопедичну подушку, яка може врятувати будь-який сон, і нічого більше. Телеведуча не шкодувала компліментів своїй нічній подрузі і розповідала, як подушка італійського виробництва здатна змінити ваше життя.

Скріншот сторінки Лесі Нікітюк.

Судячи з усього, зірка збирається і надалі приховувати коханців та будь-які деталі особистого життя. Але як підказує практика, рано чи пізно усе випливає назовні, і через деякий час ми все одно дізнаємося правду про життя знаменитості.

Варто відмітити, що Леся Нікітюк зараз є активною відвідувачкою весіль. Через свою професію знаменитість все одно має можливість повеселитися на подібному торжестві та надихнутися атмосферою. Будемо сподіватися, що натхнення зірки таки переросте у дещо більше та прекрасне.

Схожі статті