Син Алли Мазур розповів, як вивчив роль для озвучування: маленький Артем мріяв почути голос у мультику

У Алли Мазур у всіх життєвих бурях була завжди підтримка і опора - її син Артем. Хлопчик розповів про свої перші досягнення.

Алла Мазур та її син Артем. Вони завжди вдвох на публіці і завжди поводяться інтелігентно, скоромно попри зірковий статус. Теледіва дуже любить свою дитину та потрохи знайомить хлопчика зі світом кіно і телебачення.

Артем у своєму юному віці навіть готував роль.

Алла Мазур разом з сином

У 2016 році на екрани вийшов мультфільм “У пошуках Дорі”. Одного з персонажів озвучувала Алла Мазур. За процесом маминої роботи спостерігав і Артем. Хлопець поділився враженнями у шоу “Сніданок з 1+1”.

Син теледіви розповів, що і сам пробував озвучити. Він дуже хотів, аби його голосом заговорила рибка “Немо”, яка за сюжетом також була дитиною. Навіть вчив слова цієї ролі.

Артем Мазур

Та попри зірковий статус матері, роллю дубляжу займалася інша дитина. Алла зазначила, що маленьким актором, який таки озвучив Немо Артем з радістю познайомився пізніше.

Хто є батьком Артема Мазура?

Алла воліє не розкривати не те, що персони батька дитини, а й своїх особистих стосунків. Фанати ведучої вважають, що Артем потенційно міг стати телевізійник Роберт Опаленик. Чоловік – колега теледіви і їх дуже часто бачили разом. Більше того, допитливі прихильники намагалися знайти схожі риси хлопчика з ним по фото.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Роберт Опаленик і Алла Мазур

Попри безліч чуток, ні ведуча новин, ні сам Роберт, вирішили не давати взагалі коментарів на тему своїх стосунків.

Алла окрім професійної діяльності та боротьби з хворобою не наважується більше розкривати свою особистіть.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.