З яхтою, сауною та купіллю: Оля Полякова показала, як насправді виглядає її заміський маєток. Розкіш вражає

Оля Полякова продовжує вражати вишуканим смаком та відчуттям стилю.

Оля Полякова є однією з найзаможніших жінок України. Капітал зіркової родини поповнює не тільки вона, але й її коханий чоловік Вадим, який працює на благо своїх улюблених жінок не покладаючи рук. Співачка зовсім не приховує своїх багатств, а навпаки, хизується ним перед усією Україною. А чому б ні, якщо вона на усі ці речі заробила самотужки?

Оля Полякова показала заміський будинок

У робочі будні Оля Полякова надає перевагу проживати у квартирі, яка знаходиться у центрі Києва, а коли справа доходить до відпочинку, то родина перебирається у передмістя, де в них є маєток. Саме там проходять найгучніші вечірки співачки та відбувається найцікавіше.

Скріншоти сторінки Олі Полякової.

Нещодавно на особистій сторінці артистки в соціальній мережі Instagram з’явилися нові відеоролики, у яких вона показала, як змінився її будинок і територія навколо нього за декілька місяців. Так, Оля Полякова похизувалася білосніжною яхтою, особистою сауною з купіллю, а також показала гостьову кімнату з панорамними вікнами, які дозволяють насолоджуватися неймовірним пейзажем.

Скріншоти сторінки Олі Полякової.

Варто відмітити, що Полякова надає перевагу класичним меблям та інтер’єрам. І це свого роду розумний крок, адже мода постійно змінюється, а класика залишається незмінною роками.

Після невеличкого туру своїм будинком Оля Полякова показала, як виглядає її вечеря. Артистка не приховує — їсть багато і не набирає ваги. Однак, варто відмітити, що співачка була втомлена і голодна.

Сподіваємося, що Оля гарно відпочила і готова виступати для своїх фанатів.

Схожі статті