Таюне ніколи не була в тіні свого таємного чоловіка Олега Винника: у мережі з’явилися архівні фото пари

Головний вовк країни Олег Винник продовжує приховувати факти свого особистого життя. Однак архівні знімки доводять: з Таюне вони вже давно разом.

Особисте життя Олега Винника не перестає цікавити його прихильниць. Це й не дивно — красивий, талановитий і успішний — кому дістався такий чоловік? 

Насправді, інформація про роман співака з його бек-вокалісткою Таюне (Таїсією Святко) вже давно стала однією з передових тем у вітчизняних ЗМІ. Хоча самі артисти й приховують своє особисте життя. Як заявляв Олег Винник в одному з інтерв’ю, він не хоче говорити про дружину чи дітей, тому що прагне, аби слухачів цікавила лише його творчість та музика.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Як відомо,Олег і Таїсія знайомі ще зі студентських років. Вони разом навчалися у Канівському коледжі культури та мистецтв. За чутками, вони одружилися ще студентами, а на скромному студентському весіллі гуляли всі друзі. Після випускного пара переїхала до Німеччини, де разом працювала, а згодом в них народився син. Про свого первістка Винник розповідав в інтерв’ю одному з німецьких видань. 

Давні стосунки між парою доводять спільні фотознімки, які з’явилися на одній з фан-сторінок Таюне в мережі Instagram. В кадрі Винник обіймає Таїсію, а поряд з ними позують друзі та колеги. 

Як виявилося, фото зроблене в 2007 році та зйомках одного з перших кліпів співака.

Користувачі мережі відразу залишили безліч компліментів улюбленому дуету: 

  • “Один з моїх улюблених кліпів, обожнюю”;
  • “Це реально Тая? А я її і не впізнала, звикла, що вона раніше була з довгим волоссям”; 
  • “Класна фотка”.

Схожі статті