Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк не дочекалася одужання мами і виходить заміж: рак забрав усі радощі

Нещодавно донька Анастасії Заворотнюк поділилася неймовірними новинами — дівчина виходить заміж!

Донька Анастасії Заворотнюк Анна оголосила про те, що вона – наречена.  На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram  дівчина зізналася, що отримала пропозицію руки і серця. Ім’я свого обранця Анна не називає, і його фото не публікує.

За кого Анна виходить заміж?

Відомо, що зі своїм нареченим вона познайомилася під час навчання в США. Разом вони вже шість років. В Америку Анна полетіла відразу після закінчення школи. Анастасія Заворотнюк оплатила навчання доньки в в престижному університеті в Нью-Йорку. Дівчина збиралася освоїти сферу бізнесу. Але коли два роки тому актрисі діагностували гліобластому, дівчина повернулася в Росію, щоб доглядати за тяжкохворою мамою.

Скріншот сторінки Анни Заворотнюк. Дівчина зізналася, що вже є нареченою. 

Спочатку Анна жила в особняку мами, разом з бабусею та вітчимом Петром Чернишовим. Але нещодавно вона перебралася до власної квартири в центрі Москви. Анна працює моделлю і веде свій блог. На питання про важко хвору маму дівчина зазвичай не відповідає. Однак охоче ділиться секретами свого особистого життя. Так, Анна зізналася, що вже отримала пропозицію руки і серця.

Наприклад, відомо, що жити в США обранець спадкоємиці Заворотнюк не збирався. Молодий чоловік закінчив навчання за кордоном і повернувся в Москву. За словами Анни, її бойфренд народився і живе в столиці. Коли наречений і наречена офіційно оголосять про заручини, поки невідомо. Зараз Анні і її коханому зовсім не до свят. Під час відпочинку в Криму дівчина і її обранець захворіли на  коронавірус.

Схожі статті