|
22.07.2021 17:35

За що таємний чоловік Ольги Цибульської заплатив їй 300 тисяч? Благовірний співачки терпів не тільки зради

Ольга Цибульська вже багато років знаходиться у шлюбі з таємничим обранцем. Від нього жінка народила сина Нестора, якого звичайні глядачі вважають сином її кума Дзідзьо. До такого висновку вони прийшли через те, що зірка наполегливо приховує чоловіка, а хлопчик має дивовижну схожість з хрещеним батьком.

Однак, журналістам все ж вдалося докопатися до правди і з’ясувалося, що чоловік у Ольги дійсно є. Звуть його Сергій Грисюк, і він є депутатом. Співачка була не на жарт розлючена, коли інформація потрапила до мережі, але зробити з цим вже нічого не змогла.

Ольга Цибульська отримала від чоловіка 10 тисяч доларів

Оля Цибульська з сином Нестором

Нещодавно Ольга Цибульська завітала на інтерв’ю на каналі “ICTV”, де розповіла, що змусила чоловіка заплатити їй подвійний гонорар у новорічну ніч. Сталося це через те, що співачка воліла поїхати та заробити грошей на корпоративі, а її чоловік наполягав на тому, щоб вона залишилася вдома та відсвяткувала разом з ним і сином.

Ольга Цибульська

Через це Оля захотіла отримати подвійний гонорар від чоловіка, щоб не втрачати грошей. Обранець цю примху коханої задовільнив.

Нагадуємо, що не так давно Ольга Цибульська зізналася, що перебувала у романі зі своїм партнером у шоу “Танці з зірками”. Ольга Цибульська не вважає це за зраду, адже вони з чоловіком тоді перебували у конфлікті. А ось зв’язок з Михайлом Хомою (Дзідзьо) вона навідріз заперечує. І хоча співачка публічно цілувалася з артистом, вона вважає, що чутки абсолютно невиправдані і не мають ніякого підґрунтя.