Руслан Сенічкін пробовкався про стосунки з Людмилою Барбір під час зборів у відпустку: ведуча була не проти

Руслан Сенічкін невдало пожартував, чим викликав масу питань.

Літо у самому розпалі, і тому українські телеведучі по черзі відправляються у відпустку. Зараз збираюся відпочивати партнери по програмі “Сніданок з 1+1” Руслан Сенічкін та Людмила Барбір.

Руслан Сенічкін не на жарт схвилював публіку

Нещодавно на офіційній сторінці Сніданку в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, у якому Руслан Сенічкін та Людмила Барбір з валізами розповідали глядачам про те, що збираються у відпустку.

Скріншоти офіційної сторінки ранкової програми. Людмила Барбір та Руслан Сенічкін розповідають, куди збираються поїхати у відпустку.

Телеведучий вирішив пожартувати і, імовірніше за все, зробив це вкрай невдало. Зірка сказав, що взяв білизну Люсі до себе у валізу. Людмила була шокована від слів партнера і дала йому зрозуміти, що той перетнув межу. Адже такі жарти не промайнуть повз вух та уваги глядачів.

Згодом з’ясувалося, що кращі друзі не збираюся відпочивати разом. Руслан Сенічкін направляється до Карпат, а Людмила Барбір обрала Чорне Море на одеському узбережжі.

Людмила Барбір з Русланом Сенічкіним. Фото взято на просторах мережі.

Варто відмітити, що у Руслана та Людмили помітно близькі стосунки. Навіть під час зйомки на телефон Руслан не припинив обіймати свою подругу.

Нагадуємо, що не так давно Руслан Сенічкін давав інтерв’ю, у якому розповів, що з Людмилою Барбір їх пов’язує давня, дуже міцна дружба. Партнери по студії обожнюють подорожувати разом та проводити вільний час за кавою поза камерами. Не дивлячись на те, що глядачі роками підозрюють їх у романі, телеведучі продовжують будувати міцні дружні стосунки.

Схожі статті