“Все попереду”: Єгор Гордєєв натякнув на більш ніж дружні стосунки з заміжньою колегою Нелею Шовкопляс

Зірка телешоу "Сніданок" на телеканалі "1+1" Єгор Гордєєв показав свою холостяцьку оселю та натякнув, що задумується над майбутнім сімейним життям.

Телеведучий запросив журналістів додому, аби показати ранок людини, яка вже декілька років будить усю країну. Гордєєв прокидається ще вдосвіта, адже перед роботою потрібно встигнути приділити час домашньому улюбленцю — собаці по кличці Джун. Не обходиться ранок і без ароматної кави. До речі, Гордєєв вважає себе хорошим бариста.

До речі, Єгор поділився по секрету, що вдома він проводить небагато часу — вранці та вночі. Така специфіка роботи телеведучого.

Про особисте життя шоумен говорить неохоче. Він мріє про сім’ю та дітей, проте зараз на це немає достатньо часу. “Все попереду”, — коротко відповідає Гордєєв.

Прихильники постійно натякають на роман Єгора з його колегою по “Сніданку” Нелею Шовкопляс.

Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс
Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс

Самі телеведучі ніяк не коментують чутки щодо роману між ними, однак Гордєєв зізнався, що вони ідеально доповнюють один одного. За його словами, він досить суворий, а Неля, навпаки, любить згладжувати всі конфлікти та вирішує питання вельми дипломатично.

Хоча суперечок між собою колеги не уникають. Єгор згадує, що коли в Нелі був перший ефір, він його просто проспав. Тому телеведучій довелося імпровізувати у свій перший робочий день на новому місці. Цей випадок навчив Гордєєва ставити відразу два будильники, аби уникати подібних неприємностей.

Але такі інциденти загартовують та зближують. Тому сьогодні Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв сміливо називають себе не просто колегами, а й хорошими друзями.

Схожі статті