Фіналістка Холостяка Юля Зайка відгуляла дівич-вечір і показала каблучку на безіменному пальці: вже наречена

Програвша фіналістка романтичного реаліті "Холостяк-11" Юля "Зайка" Бельченко поза проєктом живе на повну.

На шоу героїня нашої сьогоднішньої статті вирушила, щоб знайти кохання. Їй це вдалося – Михайло Заливако запав у серце Юлії, однак почуття виявилися не взаємними, адже в фіналі Холостяк зробив свій вибір на користь іншої учасниці Анни Богдан.

Глядачі розкритикували Михайла, оскільки він дав Бельченко марну надію, коли повернув її в проєкт після того, як залишив без троянди. Проте, з Анею він продовжив відносини і поза камерами, але і Юля біля розбитого корита не залишилася. Вона пішла з реаліті з безцінним досвідом відносин і великою армією шанувальників, які з задоволенням продовжують стежити за життям дівчини, адже вона не залишає аудиторію без контенту.

Юля Зайка
Юля Зайка

Зараз Зайка активно розвиває свій особистий мікроблог в Інстаграмі, також вона отримує різноманітні нагороди та отримує запрошення на зйомки в інших проєктах. Здається, фанати не встигнуть озирнутися, як Юля вже стане світською левицею – молодою, красивою і успішною.

На цей раз Бельченко розповіла підписникам про дівич-вечір з подругами Надін, з якою Юлія познайомилася завдяки “Холостяку-11”, і Ванессою. А привід для вечірки виявився нетиповий – дами святкували пластичну операцію Надін.

“Всім привіт, друзі. Ми вчора круто посиділи з Ванессою і Надін, влаштували такий міні-дівишник і утилізували 4 піци”, – сказала героїня статті.

Скріншот з Інстаграму Юлі Зайки
Скріншот з Інстаграму Юлі Зайки
Скріншот з Інстаграму Юлі Зайки
Скріншот з Інстаграму Юлі Зайки

Показуючи кількість “постраждалих” піц, Зайка засвітила каблучку на безіменному пальці в формі корони, а також свій яскравий манікюр.

Схожі статті