У вагітної Каті Осадчої “зник” животик: що сталося з дружиною Юрія Горбунова на останніх термінах вагітності

Відома українська телеведуча Катя Осадча та її чоловік Юрій Горбунов нещодавно поділилися своєю радістю про майбутнє поповнення в родині.

У Каті Осадчої і Юрія Горбунова є спільний син Іван, але на одному спадкоємці вони вирішили не зупинятися. Незважаючи на це, зіркове подружжя якийсь час приховувало новину про вагітність і не реагувало на підозри публіки. Все стало явним в ефірі програми “Світське життя”, де Катерина брала інтерв’ю у Суперблондинки вітчизняної естради Олі Полякової, котра не стала приховувати свого здивування від фігури Осадчої, що зазнала деяких змін.

Катя Осадча і Оля Полякова
Катя Осадча і Оля Полякова

Не виключено, що пара на той момент ще не збиралася розкривати всі карти. Однак довго тримати цікаве положення в секреті неможливо, адже живіт росте не по днях, а по годинах.

Перші чутки про вагітність посипалися в мережі ще взимку. І якщо в більшості випадків вони виявляються помилковими, то на цей раз шанувальники не прогадали і мали рацію – вже тоді знаменитість була при надії.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Після офіційного розсекречення теледіва нарешті почала публікувати фото в положенні. Навіть у вільних сукнях животик проглядається, але на сторінці “Світського життя” в Інстаграмі з’явилися свіжі кадри, на яких він немов відсутній.

Знімки були зроблені під час зйомок “Вечору прем’єр”. Стилісти так добре попрацювали над образом Катерини, що від вагітності буквально не залишилося й сліду. Особливо з огляду на високий зріст та в цілому струнку комплекцію зірки. Не можна не відзначити, що ще до кар’єри на телебаченні вона працювала моделлю.

Чи не вперше за останній час коментатори навіть не згадали про те, що Осадча вагітна, а лише стримано обсипали її компліментами.

Схожі статті