Дан Балан покинув Тіну Кароль та відгуляв весілля за кордоном: щасливий співак і неймовірної краси наречена

Дан Балан схвилював мережу кадрами з весілля.

Роман між Тіною Кароль та Даном Баланом, який був штучно створений на шоу “Голос країни” добіг логічного кінця. Продюсери проекту зізналися у тому, що обвели шанувальників навколо пальця, а виконавці роз’їхалися і нібито більше не мають наміру співпрацювати. Успішна піар-компанія позитивно відобразилася на кар’єрі обох співаків, адже близько року їхні імена не сходили з перших шпальт різноманітних видань.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Дан Балан та Тіна Кароль наразі проводять концерти та виступають на приватних святах.

Дан Балан відгуляв весілля

Не так давно до мережі потрапило відео, яке опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська телеведуча Іванна Онофрійчук. Так, дівчина відгуляла власне весілля з розмахом та смаком. А розважити своїх гостей запросила саме Дана Балана, який здається, зробив це з превеликим задоволенням.

На відеоролику молдавський мачо співає ліричні пісні, які добре підходять атмосфері свята, а неймовірної краси наречена поруч зі своїм чоловіком танцює та насолоджується музикою артиста.

Варто відмітити, що сам Дан Балан одружуватися не поспішає. Про особисте життя співака відомо доволі мало, але навіть ці маленькі крихти не задовільняють шанувальників, які мріють про серйозні стосунки у житті улюбленого артиста. На привеликий жаль, Дан Балан полюбляє короткі історії з нейтральним фіналом. У його компанії були помічені різноманітні моделі та танцівниці. Здається, що серйозних стосунків він уникає.

Схожі статті