(Фото) Як виглядала Леся Нікітюк, коли грала у КВК: слава та роки змінили просту та щиру білявку

Леся Нікітюк зіркова ведуча, яка не полізе за словом у карман. Їй феноменально вдалося поєднати вроду та розум.

Леся Нікітюк прокладала собі шлях до зірок з молодих років. Їй не одразу вдалося стати телеведучою. Батьки бачили її майбутнє у спорті, але душа дівчини тягнулася до творчості. Почала білявка з найпростішого: вона пішла грати у КВК. Давайте подивимося, як виглядала у ті роки майбутня ведуча розважальних шоу.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

“Галя, я в маршруткє”

Найбільш відомим сценічним етюдом стала мініатюра у виконання Лесі “Галя, я в маршруткє”. Нікітюк виконувала роль простакуватої жінки з села, яка не могла через шум у транспорті нормально поговорити з подружкою.

Тоді персонаж учасниці КВК став просто нереально анекдотичним. Фрази пішли у народ, а образ Лесі став “мемом” в інтернеті. Та навіть попри це справжньої популярності зірка не набрала.

Коли артистка тільки но набирала популярність, вона ще була у пошуках свого стилю. Вона любила яскраво підкреслювали очі та робила дуже модні тоді тонесенькі брови-ниточки. Незмінною лишився фірмовий чубчик.

Леся Нікітюк тоді і зараз

Зовнішньо Леся майже не змінилася, що говорить про мінімум косметологічних втручань, а тим паче хірургічних. Зірка не цурається того, що робить процедури для омолодження шкіри, але про пластику мови не веде.

Леся Нікітюк

Звісно, з досвідом роботи на камеру артистка навчилася обирати свій правильний ракурс і “робочу” сторону. Артистка також попрацювала над пластикою та тепер може навіть найдосвідченішу модель затьмарити своїми світлинами.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.