Переможець Холостячки Еллерт не стримався та пояснив причини розставання з Ксенією Мішиною: “Контракт з СТБ”

До недавнього часу пара Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта здавалася ідеальною, але в один момент ілюзіям прийшов кінець, адже вони розлучилися.

Кохання між Ксенією і Олександром зародилося на романтичному реаліті-шоу “Холостячка”, де Мішина була головною героїнею, а Еллерт входив в число чоловіків, які намагалися підкорити її серце. Оскільки ці відносини розвивалися на очах у всієї країни, їх особисте життя не дає спокою публіці й досі.

Одразу ж після фіналу проєкту закохані почали жити разом, що затягнулося на декілька місяців. Варто зазначити, що Ксюша і Саша регулярно влаштовували сесії відповідей на запитання шанувальників, в яких ділилися мріями про близнюків. Плани на спільне майбутнє вони будували відкрито, саме тому фанати вже не могли дочекатися, коли ж відбудеться їхнє весілля. Втім, більше на нього, схоже, не варто чекати.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

Під час спільного відпочинку на морі Мішина несподівано опублікувала у власному блозі пост, в якому заявила, що вони з Еллертом більше не пара.

Причин актриса пояснювати не стала, та й сценарист “Кварталу” ясності не вніс. Він лише вирішив пожартувати над ситуацією і познайомив підписників з визначенням слова “драма”.

Реакція Еллерта на заяву Мішиної про розставання
Реакція Еллерта на заяву Мішиної про розставання

Раніше в мережі регулярно велися суперечки з приводу того, чи існує між Ксенією і Олександром  контракт, через який вони повинні бути разом. Одного разу і сам переможець “Холостячки” в жартівливій манері заявляв, що спільне у них з Мішиною тільки одне – контракт з СТБ.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Після розставання чутки про його існування зросли з новою силою. Користувачі розділилися на два табори – одні вважають це дурістю, інші ж упевнені, що терміни “домовленості” з каналом минули, тому пара і розпалася. Але навіть якщо і так, навряд чи публіка коли-небудь дізнається про це достовірно, чи не так?

Схожі статті