Соломія Вітвіцька, Лідія Таран, Людмила Барбір та інші ведучі 1+1 показали обличчя без макіяжу: краса вражає

Обличчя всіх ведучих каналу 1+1 знають мільйони українців. Але в кадрі вони з'являються завжди з макіяжем і зачіскою. Як же теледіви виглядають поза роботою?

Професія телеведучої зобов’язує виходити в ефір з голочки – нафарбованими, причесаними, випрасуваними і без втоми на обличчі, як би сильно не хотілося спати. Втім, героїні нашої сьогоднішньої статті теж люди, звичайнісінькі, що доводять їх фото без макіяжу.

Соломія Вітвіцька

Зовсім недавно Соломія Вітвіцька потрапила в ДТП. На щастя, серйозних травм вона не отримала, крім того, що вдарилася лобом і отримала забій. Вже на наступний день після аварії телеведуча повернулася до роботи, однак гримерам довелося добряче попрацювати – під очима Соломії величезні синці.

Соломія Вітвіцька з макіяжем та без
Соломія Вітвіцька з макіяжем та без

Марічка Падалко

Нещодавно на честь Дня природної жіночої краси Марічка підтримала флеш-моб своїх колег і з’явилася в ранковому випуску інформаційної програми ТСН без грама косметики на обличчі. Вона зізналася, що навряд чи б погодилася на це, якби її попередили заздалегідь, та тут часу думати не було. Втім, і у власному Інстаграмі Падалко регулярно демонструє себе справжню.

Марічка Падалко з макіяжем та без
Марічка Падалко з макіяжем та без

Людмила Барбір

Саме Людмила почала той самий флеш-моб на День природної жіночої краси. Ексклюзивно для глядачів шоу “Сніданок з 1+1” ведуча змила весь макіяж і наважилася показатися без гриму.

Людмила Барбір з макіяжем та без
Людмила Барбір з макіяжем та без

Лідія Таран

Хоч і не в прямому ефірі, але Лідія теж приєдналася до Марічки та Людмили, розмістивши в соцмережах фотографію, на якій позує в своєму природному вигляді:

“Я ледь не пропустила свято, бо весь день ходжу як раз така, як треба. Обожнюю бути невпізнаваною і вільною!”, – написала тоді Таран.

Лідія Таран з макіяжем та без
Лідія Таран з макіяжем та без

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.