Перші чоловіки Наталії Мосейчук, Олі Полякової та інших зірок, які щосили намагаються сховати їх від публіки

Деякі зірки вважають за належне приховувати своє життя до слави, а також людей, які грали у ньому головні ролі.

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

До того, як Наталя Мосейчук стала відомою ведучою новин в неї було абсолютно інше життя. Вона працювала журналісткою у місті Житомирі, і там же будувала життя з першим чоловіком, від якого народила старшого сина Антіна. Зараз зірка перебуває у другому шлюбі з чоловіком Іллею, з яким дуже щаслива. Про першого обранця знаменитість відмовляється розповідати навідріз, навіть не пояснюючи, чому притримується такої точки зору.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Мережою блукають чутки, що до зустрічі з Вадимом Поляковим Оля була заміжня. Відомо, що на момент знайомства з багатієм, серце молодої виконавиці було вільним. Втім, стверджувати, що плітки мають якесь підгрунтя важко. Інформація не підтверджена і можливо є фантазією фанатів співачка.

Марічка Падалко

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Коли Марічка Падалко зустрілася зі своїм другим чоловіком Єгором Соболєвим вона була заміжньою.  Однак, Марічка обирає замовчувати усю особисту інформацію про колишнього. Варто відмітити, що у шлюбі навіть не народилося дітей. А з Єгором навпаки у перший же рік стосунків телеведуча завагітніла.

Алла Мазур

Алла Мазур
Алла Мазур

Алла Мазур є ледь не найтемничішою журналісткою на українському телебаченні. У зірки є син Артем, який і народився від секретного чоловіка. Однак, від кого саме — залишається невідомо. У відкритому доступі навіть немає інформації, чи знаходиться Алла у шлюбі на даний момент.

Ольга Цибульська

Оля Цибульська з сином
Оля Цибульська з сином Нестором

Особисте життя Ольги Цибульської також знаходиться за  сімома замками. Співачка стверджує, що заміжня. Однак, особистість чоловіка вважає за потрібне залишати у таємниці. Також варто відмітити, що Ольга зізналася у тому, що мала роман з партнером по танцях. Мовляв, на той час, в них з чоловіком стосунків не було. Чи були вони розлучені, чи то була звичайна сварка залишається великим питанням.

spot_img

Схожі статті