Ольга Сумська зі сльозами на очах зізналася, що не спілкується з сестрою Наталею: зрада обійшлася дорого

Ольга Сумська має, що розповісти про свої стосунки з рідною сестрою.

Вже багато років стосунки рідних сестер Наталі та Ольги Сумських зіпсовані. Обидві не говорять про це часто, але для усіх у шоу-бізнесі — це не секрет, що за межами своєї родини акторки не спілкуються взагалі. Тобто вони розмовляють одна з одною твльки у компанії своєї мами. І лише для того, щоб літня жінка не засмучувалася. Чому ж рідні, такі схожі і водночас такі різні сестри не змогли порозумітися?

Чоловік Наталі подобався Олі

Сестри Сумські Ольга і Наталя
Сестри Сумські Ольга і Наталя

Ольга Сумська давала інтерв’ю, у якому зізналася, що на момент зйомок “Роксолани” була закохана у свого партнера та чоловіка своєї сестри Хостікоєва. Справа ускладнилася тим фактом, що між акторами були любовні сцени, які неабияк схвилювали дружину зірки кіно.

Згодом виконавиця ролі Роксолани дасть інтерв’ю, у якому скаже, що Хостікоєв в неї закоханий. Ольга впевнена, що розлад між сестрами стався саме через іскру між нею та чоловіком її сестри.

Ольга Сумська у ролі Роксолани. Фото взято на просторах мережі.

Наталя у свою чергу відмовчується. На запитання про Ольгу вона відповідає просто: вони занадто різні люди, і абсолютно не розуміють одне одну.

Варто відмітити, що Ользі Сумській було боляче згадувати про те, що вона з найріднішою своєю людиною не може налагодити відносини. Для неї це стало найбільшою трагедією у житті.

Нагадуємо, що не так давно Наталя Сумська розповідала, чому вимушена утримувати свою старшу доньку Дарину і онучку. Дівчина перестала працювати з моменту заміжжя, і коли стала вдовою, це не підштовхнуло її знайти роботу. Наталя на свою дитину не гнівається, але не розуміє її очікувань та сподівань на пропозиції по роботі.

Схожі статті