Анастасія Приходько зізналася, якою була у молодості до початку кар’єри: “Я — чоловік, який зробив операцію”

Анастасія Приходько відверто розповіла про себе, своє минуле та хейтерів.

Українська співачка Анастасія Приходько володіє унікальним вокалом та сильним голосом. Її контр-альто ціниться в усьому світі і вважається рідкісним талантом.

За що Анастасію Приходько не люблять?

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Однак, співачка  регулярно стикається з нападками хейтерів, які критикують її за низьку тональність. Про це вона розповіла в інтерв’ю виданню “Обозреватель“.

“Справа в тому, що мене все життя колють за прокурений і пропитий голос. Але якщо подивитися на мене на кастингу в групу “ВІА Гра”, куди я прийшла в 16 років, побачите – співала я так само. У мене низький голос, і я з ним нічого не можу вдіяти. Мене дуже гніває і злить те, що багато хто не розуміє цього і каже, що він у мене пробуханий, а деякі навіть пишуть коментарі, типу я – чоловік, який зробив операцію”, – повідомила співачка.

Артистка зізналася, що її злить, коли в коментарях в Мережі інтернет-користувачі роблять найнесподіваніші припущення про її голос.

Варто відмітити, що це не єдина риса співачки, за яку вона отримувала порцію критики від аудиторії. Артистку також звинувачували у тому, що вона занадто агресивна, нежіночна та прямолінійна. Однак, необхідно зазначити той факт, що голос співачки дійсно справжній скарб, який рідко зустрічається на естраді.

Нагадуємо, що не так давно Анастасія Приходько пообіцяла розповісти публіці, як її образив Костянтин Меладзе. Втім, вона впевнена, що робити цього поки що не варто, так як публіка звинувати її у піарі. Співачка пообіцяла розкрити усі деталі тоді, коли стане літньою жінкою.

Схожі статті