А хто безгрішний? Зірки, які зраджували другим половинкам і не приховують цього: Цибульська, Борисюк та інші

Хто з зірок вирішив зізнатися широкій публіці про подружню зраду? Читайте далі в статті.

Ольга Цибульська

Оля Цибульська у ЖВЛ
Оля Цибульська 

Ольга Цибульська надає перевагу приховувати особистість свого чоловіка, але з легкістю розповіла журналістам про те, що стрибала у гречку. Втім, за думкою самої Ольги, це зрадою назвати важко, адже вони з чоловіком знаходилися у сварці. Сама співачка не розуміє, звідки стільки осуду і навіть якось в одному зі своїх stories запитала у підписників, чи є серед них безгрішні.

Сергій Бабкін

Сергій та Сніжана Бабкіни
Сергій та Сніжана Бабкіни

Сергій Бабкін та його дружина Сніжана здивували публіку раптовим зізнанням у тому, що музикант зраджував своїй обраниці на протязі багатьох років, і доволі багато. Розповідь була відверто шокуючою, адже Сергій змінив більше ста жінок, поки перебував у шлюбі і витратив на них безліч грошей.

Віталій Борисюк

Ольга Сумська і Віталій Борисюк
Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Віталій Борисюк не приховує того факту, що з у шлюбі з Ольгою Сумською у них були негаразди. Щоправда зірки негараздами це не вважають. Ольга та Віталій зізналися у тому, що у них мали місце зради з обох сторін, але це не завадило знайти шлях назад до сердець одне одного.

Ольга Сумська

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Ольга Сумська стрибала у гречку не тільки у шлюбі з Віталієм Борисюком. Зірка відверто розповідає про те, що коли знаходилася у шлюбі з Євгеном Паперним, то зраджувала йому з Віталієм. Згодом жінка зібрала валізи, забрала дитину і поїхала жити у квартиру коханця.

Анастасія Волочкова

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

Анастасія Волочкова також не приховує того факту, що мала численні зв’язки, і навіть тоді, коли була заміжня. У спільному інтерв’ю з Микитою Джигурда Волочкова ділилася неймовірною фактами, які стали свого роду вибухівкою для аудиторії.

Схожі статті