Влад Яма показав літніх батьків, які хоч і не мають статків, як у сина, але досі віддають йому усе найкраще

Влад Яма раптово опинився вдома у батьків і вирішив показати, як вони його частують.

Влад Яма є скарбом українського паркету. Про нього знає кожна дитина, не кажучи вже про дорослих. Завдяки успішному дуету з Наталею Могилевською, він став взнаваним, а завдяки власним талантам — справжньою зіркою. Звісно доклали руки і його батьки, які змогли виховувати двох прекрасних синів: хореографа та юриста.

Як виглядають батьки Влада Ями?

Нещодавно на особистій сторінці влада ями в соціальній мережі Instagram з’явився новий відео ролик, з якого стало зрозуміло, що хореограф покинув Київ. Втім, у якому напрямку він рушив, зірка вирішив змовчати. Але через короткий проміжок часу стало зрозуміло, що Влад завітав у рідне Запоріжжя до батьків.

Скріншоти сторінки Влада Ями.

Літня пара показала підписникам знаменитості, що таке справжня запорізька гостинність. Батько та мама Влада накрили для нього стіл, з шашликом та свіжими овочами. Хореограф турботу високо оцінив. А потім зірка вирішив зробити невеличкий рум-тур по батьківському будинку і показав, як жив раніше.

Варто відмітити, що Микола Петрович Яма за професією педагог-історик і начальник відділу освіти місцевої адміністрації, а Любов Миколаївна Шевцова — викладач гімназії. Тобто Влад народився в дуже інтелігентній родині.

Дмитро Яма

Нагадуємо, що не так давно ми розповідали про рідного брата хореографа Дмитра, який зараз працює юристом. Танцюрист дуже пишається своїм родичем, який постійно бореться за правду та закон. Зважаючи на бурхливі емоції Влада, коли він бачить неправильно запарковану автівку, зрозуміло, чому він з таким трепетом відноситься до справи життя свого брата.

Схожі статті