Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова бореться за щасливе життя з серйозною хворобою

Олена Мозгова продовжує тримати у курсі своїх шанувальників. Що відбувається з зіркою?

Не так давно колишня дружина відомого українського виконавця Олександра Пономарьова Олена Мозгова повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров’ям. Спочатку жінка намагалася лікуватися амбулаторно, але через серйозні болі у спині і недієвість сильних обезболювальних була змушена лягти у стаціонар у воєнному госпіталі в Києві.

Скріншот сторінки Олени Мозгової.

Що відбувається з Оленою Мозговою?

З тих пір Олена не ділилася новинами з підписниками. Її можна зрозуміти — жінка страждає від болей і намагається прийти до тями. Однак, приховувати від вірних шанувальників подробиці свого стану вона також не має наміру. Нещодавно на особистій сторінці жінки в соціальній мережі Facebook з’явився новий запис, у якому Олена визнала, що давно не розповідала підписникам про своє життя і зазначила, що зараз активно лікується медикаментозно.

Скріншот сторінки Олени Мозгової

Варто відмітити, що у відомої продюсерки хороший запал. Вона запевняє, що буде жити і жити буде у щасті та гармонії.

Не так давно зірка поділилася думкою про те, що усі її проблеми зі здоров’ям сталися через розхитані нерви. А за декілька неділь до цього вона розгнівалася на колишнього чоловіка Олександра Пономарьова, який розповів у ексклюзивному інтерв’ю, що причиною його розлучення з Оленою стала зрада з її сторони. Мозгова обурилася і публічно попросила в екс-коханого більше ніколи не обговорювати її з журналістами. Мовляв, у нього було і так багато жінок, про яких багато чого можна розповісти представникам ЗМІ.

Схожі статті