Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк розкрила свій лякаючий діагноз: “Була на комп’ютерній томографії”

Анна Заворотнюк поділилася усією правдою про своє здоров'я.

Вже протягом двох неділь донька Анастасії Заворотнюк Анна хворіє на коронавіпус.

Хвороба Анни

Нещодавно спадкоєміця артистки відпочивала в Криму. Повернувшись до Москви, вона виявила перші симптоми хвороби: вона перестала відчувати запахи и смаки. Також у Анни спостерігалася підвіщена температура і сильна слабкість.

Сьогодні в розділі Stories свого блогу в Instagram Анна докладно розповіла, як протікає її хвороба. Дівчина поскаржилася, що до сих пір нічого не відчуває. Також, за словами дрньки акторки, вона здавала шість тестів на виявлення коронавірусної інфекції, і всі вони показали позитивний результат.

Скріншот сторінки Анни Заворотнюк.

Анна додала, що не робила комп’ютерну томографію. Фахівці сказали, що це необхідно в разі, якщо показник насичення крові киснем опуститься менше 95. Дочка актриси самостійно придбала прилад для вимірювання сатурації, і поки що все в нормі. Варто відмітити, що також Анна поскаржилася, що через коронавірус у неї погіршився слух і заклало вуха. Заворотнюк-молодша додала, що в цілому хвороба протікає вкрай неприємно.

Нагадуємо, що не так давно Анна зізналася, що тривалий час страждає від депресії. Недуга почалася саме у той час, коли дівчина дізналася про хворобу матері і повинна була повернутися з Нью-Йорку до Москви. Анна покинула престижне навчання і заробляла на життя самотужки, не маючи ніякої освіти. Зараз справи дівчини пішли вгору. Її хлопець повернувся з США і підтримує її. Дівчина зізналася, що пропозицію руки і серця він вже зробив.

Схожі статті