Без Мішиної поруч не сумує: Еллерт після розставання з Холостячкою показав дівчину, яка будить його вранці

Переможець романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт після розставання з Ксенією Мішиною показав, хто тепер будить його вранці.

В кінці 2020 року країна дізналася ім’я переможця “Холостячки”, з яким зірка серіалу “Кріпосна” вирішила будувати відносини. Ним став автор жартів студії “Квартал 95” Олександр Еллерт, а програвший фіналіст Олексій Тригубенко пішов з проєкту ні з чим, окрім розбитого серця.

Олексій Тригубенко
Олексій Тригубенко

Незважаючи на безліч критики на адресу пари, вони раз по раз демонстрували ідилію у стосунках, не соромилися висловлювати своїх почуттів на публіці і навіть ділилися спільними планами на майбутнє. Фанати не могли дочекатися весілля закоханих, проте всі надії обрушилися із заявою Ксенії про розставання з Олександром, причому з ініціативи Мішиної.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Причин такого рішення зірка називати не стала, хоча дала досить прозорий натяк, опублікувавши в Інста-сторіз цитату про ідеальні стосунки:

“Відносини повинні будуватися за принципом – дружина красива, чоловік – не зареєстрований в Інстаграмі”, – після чого додала від себе: “Хах, так-так”.

Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної
Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної

Еллерт же після невдач в особистому житті намагається вести звичний активний спосіб життя, в чому йому допомагає інша дівчина:

“Тільки кума мене могла розбудити о 8 ранку і сказати: “Ми їдемо фотографуватися”. Тому незабаром ми побачимо приголомшливі шедеври зі мною. Всім доброго ранку, рота підйом!”, – сказав Олександр, з’явившись в кадрі з кумою.

Скріншот з Інстаграму Олександра Еллерта
Скріншот з Інстаграму Олександра Еллерта

Не можна не відзначити, що у екс-обранця Мішиної прекрасний настрій навіть з самого ранку, проте сама Ксенія оцінити його навряд чи зможе, оскільки з розставанням вони одне від одного відписалися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.