Лідія Таран показала дочку Василину, яка вже наздогнала її по зросту: жіноча копія Андрія Доманського (ФОТО)

Ведуча ТСН Лідія Таран вдало поєднує роботу на телебаченні з вихованням дочки, яку вона народила від шоумена Андрія Доманського.

Лідія Таран зараз знаходиться на заслуженому відпочинку у Франції разом з донькою. Зі своєї відпустки для багатотисячної армії шанувальників телеведуча регулярно публікує нові фото і відео, причому в кадр нерідко потрапляє і Василина. Здається, чим старшою дівчинка стає, тим більше в ній проглядаються зовнішні риси знаменитого тата. Втім, на маму вона теж схожа – взяла від батьків найкраще.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Лідія Таран з донькою Василиною
Лідія Таран з донькою Василиною

Так, на цей раз в Інстаграмі Лідії Таран з’явилася серія спільних кадрів зі спадкоємицею, на яких вони позують на обриві над Атлантичним океаном. Перший знімок свіжий, а другий архівний, але зроблений на тому ж місці. Не можна не відзначити, що Вася, як її ласкаво називає журналістка, вже наздогнала її по зросту:

“Він не змінився. Тільки ми з малою, та й то – зовсім трохи. Між фотками 7 років, знайди стільки ж відмінностей. А ще промені абсолютного щастя вам від нас в стрічку. І трохи сонячних опіків”, – пожартувала ведуча.

Коментатори обсипали Лідію компліментами, назвавши її подружкою своєї дочки:

  • “Які ви круті”;
  • “Двом подружкам бажаю гарного відпочинку! Краса навколо неймовірна!”;
  • “Милуюсь вашою Василиною”, – пишуть підписники.

Незважаючи на те, що Таран вже давно не разом з Доманським, він теж приймає участь у її вихованні. Більш того, шоумен намагається знаходити час для кожного з шістьох своїх дітей від трьох різних жінок. Чи спілкуються вони між собою, як виглядають, які у Андрія відносини з матерями спадкоємців – про все це читайте тут.

Схожі статті