“День народження Буржуя”: як склалася доля акторів та кого ми вже ніколи не побачимо на екрані

Українсько-російський серіал "День народження Буржуя" виходив на екрани 21 рік тому. Зараз деяких акторів ви просто не впізнаєте.

Гостросюжетний серіал “День народження Буржуя” мав дуже цікавий та неординарний, як для початку 2000-х сюжет. Головний герой – дуже багатий чоловік, але сирота, який завдяки спіритичному сеансу дізнається, де шукати своїх рідних. Дійсно, знаходить свою сестру, але інформація потрапила до рук лиходіїв і Буржуя (таке було прізвисько у героя) починають шантажувати. Та протагоніст вистояв всі негаразди.

Роль головного героя дісталася актору Валерію Ніколаєву.

Валерій Ніколаєв

Валерій Ніколаєв

Серіал та його головний герой, Буржуй, прославив актора. Йому пропонували ролі навіть у Голлівуді. Знімався у фільмах з легендарною Наталією Орейро.

Дар’я Повереннова

За сюжетом дівчина грала повію Віру, яка виявилася рідною сестрою головного героя. Персонаж Дар’ї пройшов еволюцію від безвідповідальної жінки до свідомої особистості.

Дар’я Повереннова

Грала Дар’я також у “Бригаді”, “Далекобійниках” та ще у багатьох телесеріалах. Розлучена, має доньку.

Володимир Горянський

Володимир Горянський

Після успішної ролі у серіалі, Володимир став ведучим на телеканалі “Інтер”. Зараз це один з топових та затребуваних акторів.

Ірина Апексімова

Акторка за сюжетом зіграла подружку головного героя, а у життя Валерій Ніколаєв став її чоловіком. Разом з коханим проживали у Штатах. Мають доньку. Розлучення було дуже тяжким для Ірини.

Ірина Апексімова

Кого немає у живих серед акторського складу?

Обірвалося трагічно життя для Віталія Лінецького, який зіграв роль програміста – чоловіка знайшли мертвим у переході.

Віталій Лінецький

Не стало у 2012 році і легендарного актора Олександра Пороховщикова. Помер від інсульту.

Олександр Пороховщиков

Схожі статті