Ірину Білик у новому іміджі не прийняли фанати: перевтілення з блондинки в брюнетку не увінчалося успіхом

Поп-діва української естради Ірина Білик розбурхала армію шанувальників несподіваним фото в кардинально новому іміджі – була блондинкою, а стала брюнеткою.

Ірина Білик не боїться експериментів як у творчості, так і в зовнішності. Більше того, вона не приховує, що неодноразово вдавалася до послуг пластичних хірургів. Якщо говорити про менш радикальні зміни, то за всю свою кар’єру співачка неодноразово змінювала імідж, хоча найчастіше фанати звикли її бачити блондинкою. Втім, на новому знімку, опублікованому в соцмережах, героїня нашої сьогоднішньої статті постала з темно-каштановим волоссям.

Якщо ви полюбляєте стабільність, не поспішайте засмучуватися – це насправді архівний кадр 10-річної давності, який з’явився в Інстаграмі Ірини Білик:

“Рівно 10 років тому в цей день ми знімали кліп на пісню “Девочка”. Пишіть в коментарях, чи пасує мені бути брюнеткою, як в цьому кліпі?”, – підписала фото зірка.

Думка коментаторів розділилася – одні не готові до таких змін, інші ж вважають, що такій прекрасній жінці пасує будь-який колір волосся:

  • “Брюнетка ви зовсім інша. А блондинка – це ви”;
  • “У цьому кліпі з темним волоссям ви настільки привабливі”;
  • “Мені подобається завжди різна Ірина Білик – у неї виходить запам’ятатися глядачам у будь-якому образі”;
  • “Очі на тлі темного волосся дуже яскраві і красиві”;
  • “Королеві української естради пасує все, обожнюю вашу творчість”, – захоплюються фанати.
Ірина Білик
Ірина Білик

Хтось навіть згадав той період творчості, коли Ірина була рудою бестією. Точно зрозуміло одне – в будь-якому іміджі Білик залишається однією з найулюбленіших українською публікою виконавиць, з чим важко посперечатися.

Схожі статті