(Фото) Мама Насті Каменських нарешті няньчить на руках малюка і донька щаслива: “Багато-багато радості”

Чутки про вагітність Насті Каменських виявилися не чутками? Подивіться, якого малюка тримає на руках мама поп-діви.

Чутки про те, що Настя Каменських вагітні не вщухають. Навіть сама поп-діва жартує, що варто їй лише пообідати за святковим столом, як одразу з’являються новини про те, що у неї з’явився округлий живіт. Тим не менш, про дитину співачка дуже мріяла.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

У шлюбі вона з 2019 року. Разом з Потапом зірка переїхала під Київ та може дозволити собі жити у розкішному будинку. Там подружжя часто збирає гостей. На одному з таких прийомів прихильники помітили, що Лідія Каменських, мама поп-діви, пестить на руках маленьку дитинку.

Знімок опублікував Потап на своїй сторінці в Інстаграмі

“Повна хата і багато-багато радості”, – написав музикант.

Лідія не може приховати посмішки, адже тримає на руках пухленького карапуза, який зачаровано дивиться у бік Насті Каменських. Втім, чия це дитина – не відомо. Сама є співачка позує разом зі своєю улюбленицею собачкою Мімі.

Звісно, критики не могли пройти повз і не підколоти артистку тим, що у неї досі немає дітей:

  • Класно було б Насті замість песика на ручках тримати дитинку вашу спільну
  • Насті треба вже своє дитя тримати
  • Мамі хочеться онуків, а Насті ще одного песика

Поп-діва не звертає уваги на такі висловлювання. Зірка точно знає, що колись буде пестити і свого малюка. Настя і Потап тривалий час приділяли кар’єрі, аби жити так, щоб ні в чому собі не відмовляти. Можливо пара дійсно порадує нас дуже скоро новиною про поповнення у родині.

Схожі статті