Колишня дружина Потапа серйозно обігнала Каменських: вагітна Ірина Горова повідомила, що чекає на трійню

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заінтригувала підписників в соцмережах новими фото з відпочинку, на яких в очі кидається талія продюсерки.

Від літньої спеки героїня нашої сьогоднішньої статті рятується відпусткою на популярному грецькому курорті. Туди вона вирушила разом з двома дітьми, сином Андрієм та донькою Наталкою, а також зі своїми батьками. Як активний користувач Інстаграму, Ірина Горова регулярно публікує свіжі знімки, які завжди збирають масу коментарів і оцінок “Подобається”, щоб не стало винятком і на цей раз.

Ірина Горова у Греції
Ірина Горова у Греції

Так, колишня дружина Потапа розмістила кілька кадрів в довгій сукні золотистого кольору. Свій літній образ вона доповнила аксесуарами у вигляді ланцюжків, браслетів, сонячних окулярів і маленької сумочки через плече.

У підписі до публікації Ірина поділилася своїми враженнями від відпочинку. В оточенні найрідніших людей вона немов перезавантажується і наповнюється енергією на багато тижнів вперед. У ці моменти для неї все зупиняється і переносить в безтурботне дитинство.

Не можна не відзначити, що незвичайний фасон сукні акцентує увагу на животику Горової. На думку коментаторів, він помітно округлився. Користувач під ніком smeshcno запитав продюсерку в лоб:

“Вибачте, ви вагітні? Вбрання таке, як ніби вагітна”.

На що Ірина відповіла дуже натхненно, але з іронією:

“Трійнею”.

Коментарі під фото Ірини Горової з відпочинку
Коментарі під фото Ірини Горової з відпочинку

До речі, саме в шлюбі з Горовою Потап вперше став батьком. Тепер вже колишня дружина подарувала реперу сина Андрія, тоді як нинішня обраниця Настя Каменських мамою ставати не поспішає. Втім, в мережі співачці регулярно приписують вагітність.

Якщо хочете дізнатися, як Ірина поставилася до шлюбного союзу Потапа і Насті, дивіться відео нижче:

Схожі статті