Руслана Писанка, Неля Шовкопляс та інші зірки, які вічно сидять на дієтах: статус “пампушки” – це назавжди

Дівчата завжди прагнуть бачити ідеальні вигини тіла у дзеркалі, але кілограми тому противляться.

Телезірки – завжди на висоті. Зараз, коли тренди змінилися і світ поступово забуває про суворі стандарти 90-60-90, на екранах все більше можна побачити природної вроди. Пишні красуні завойовують увагу глядачів. Та і вони, всупереч своїй унікальності, готові сидіти на дієтах, аби отримати фігуру мрії.

Руслана Писанка навіть пішла на шоу “Зважені та щасливі”. Зірка боролася з зайвими кіло разом з коханим. Артистка не соромиться того, що брала участь у проекті і навпаки піклується про здоровий спосіб життя.

Руслана Писанка до та після проекту

Неля Шовкопляс ще одна неповторна красуня. Вона стала зіркою ранкового шоу.  Ведуча вже має дітей.

“Сама від себе сьогодні кайфую”, – пише Неля Шовкопляс.

Ще на одну красуню у “1+1” стало більше після приходу на канал гумористки Анастасії Оруджової. Дівчина вперше блиснула талантом у шоу “Ліга сміху”. Тепер без Насті неможливо уявити “Жіночий квартал”.

Вона скоро буде ще й радувати прихильників своєю участю у “Танцях з зірками”. Заради цього кумедна акторка зняла навіть окремий відеоролик зі своїми колегами.

Безсумнівно найбільш самоіронічною зіркою є реперка Альона Альона. Вона сміливо позує у купальнику та робить стильні фотопародії на інших знаменитостей. Наприклад, співачка робила світлини у стилі Кім Кардашьян.

Також для артистки немає заборонених тем для розмов. Вона може з легкістю обговорити стосунки, а також підтримати розмову про музику.

Схожі статті