Що змусило Ольгу Сумську покинути Паперного та піти з коханцем жити у бідноті: подружні тумаки та ляпаси

Чому Ольга Сумська без вагань наважилася покинути заможного чоловіка та піти з бідним коханцем? Всі подробиці в статті.

Ольга Сумська ніколи не заперечувала, що зраджувала першому чоловіку. Її шлюб з іменитим Євгеном Паперним закінчився дуже швидко. Приваблива та відома білявка з маленькою дитиною на руках покинула квартиру чоловіка і пішла світ за очі за коханцем, який не мав і копійки у кишені. Чому Ольга зробила саме такий вибір і чи справа у коханні?

Давав ляпасів

Ольга Сумська і Віталій Борисюк
Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Ольга Сумська зважилася зізнатися у тому, що відбувалося в їхньому з Паперним шлюбі не так давно. З’ясувалося, що Євген страждав від зеленого змія і декілька разів дав ляпасів коханій. Якщо залежність чоловіка та його характер жінка могла пробачити, то тумаки стали для неї останньою краплею.

Євген Паперний розповів, як на емоціях вдарив Ольгу. Скріншот взято з кадру передачі.

Варто відмітити, що сам Євген дуже шкодував про скоєне, а Ольга не тримає на нього зла. Коли Тоня була зовсім маленька, Віталій Борисюк якось подзвонив у двері коханої і сказав їй збирати речі. Ольга послухалася і вже через декілька годин опинилася у квартирі його батьків. Так як Віталій заробляв дуже мало, він не міг дозволити собі власне житло. Спочатку подружжя жило дуже бідно, але згодом справи налагодилися. За увесь цей час Євген Паперний не особливо проявляв інтерес до доньки.

Однак, згодом він вирішив запросити до себе Ольгу та Віталія у театр. Зараз між усіма учасниками любовного трикутнику добрі налагодженні стосунки.

Нещодавно Ольга та Віталій зіграли весілля на свою річницю. Акторка нарешті змогла втілити свої мрії у життя і одягнути саме таку сукню, яку прагнула.

Схожі статті