Вже заміжній Юлі Зайці знову не щастить: наречений Юсипчук заснув на весіллі, а обручка не за розміром

Як пройшло весілля Юлі Зайки, яка раптово для всіх стала дружиною Богдана Юсипчука?

26 липня відомий український телеведучий Богдан Юсипчук та екс-учасниця романтичного шоу “Холостяк” Юлія Бельченко вразили мережу неймовірною новиною — знаменитості виявилися молодятами. Соціальна мережа Instagram вибухнула від новини про весілля зірок, які раніше навіть не натякали на близькість.

Невдачі на весіллі Юлії Бельченко

Однак, жодне весілля не відбувається без затримок, конфузів та невдач. А так як торжество було організовано на швидку руку, то й не дивно, що пара потрапила у декілька безглуздих ситуацій.

Скріншоти сторінки Богдана Юсипчука

По-перше, наречений Зайки Богдан заснув на власному весіллі. Сталося це через те, що вихід молодят постійно відкладали. Новина одразу потрапила у ЗМІ, а Юсипчук поспішив виправдатися. Мовляв, у всьому винна неорганізованість.

По-друге, обручка Юлі виявилася замалою. Що цікаво, так це те, що ця обручка підходила нареченій до церемонії. Вирогідніше за все, дівчина набрякла під вечір, і тому її безіменний пальчик став трохи більший за розміром.

Після церемонії була влаштована вечірка, але Богдан та Юля вирішили не показувати своїм підписникам, як вони проводять час у колі рідних та друзів. Не дивлячись на те, що безліч користувачів мережі навідріз не вірили у те, що пара дійсно побралася, схоже, що це абсолютна правда. На весіллі виступали різноманітні виконавці, молодята годували одне одного святковим тортом і навіть цілувалися. Залишається лише одне питання: чому пара наважилася на цей крок так швидко?

Бажаємо молодятам щастя, любові та здорових діток. Сподіваємося, що вони зможуть пронести це кохання крізь усе своє життя.

Схожі статті