Неля Шовкопляс вперше показала коханого чоловіка і батька своїх дітей: імпозантний чоловік з щирою посмішкою

Неля Шовкопляс - молода і загадкова зірка українського шоу-бізнесу. Дізнайтеся, хто підкорив її серце та піклується про неї кожного дня.

Неля Шовкопляс стала відомою завдяки своїй впертості, таланту та силі духа. Артистка, яка проводить ранки з українцями взагалі навчалася на менеджерку і лише пішовши до медіа-школи, добилася того, щоб стати ведучою.

Вона неймовірно позивна та креативна. Зі своїми прихильниками – завжди щира. В одній із публікацій в Інстаграмі показала, за кого вирішила вийти заміж та народити дітей.

Вагітна Неля Шовкопляс
Вагітна Неля Шовкопляс

Артистці часто приписують роман з Єгором Гордєєвим, адже колеги дуже багато часто проводять разом і навіть роблять спільні фотосесії, але насправді, Шовкопляс вже знайшла своє кохання.

“Люблю тебе. Спасибі за ці чотири роки! І хоч вони пролетіли як одна мить, і хоч було багато всього – і доброго, і не дуже – я все одно говорю тобі дуже дякую!”, – написала натхнено телеведуча.

Коханий Нелі

Виявляється, що з обранцем, імені якого зірка не розкриває, у неї не було пишного весілля. Замість білої сукні – у неї була червона, навіть родичі до РАГСу не прийшли.

На момент урочистості Неля вже була вагітна. Вона носила під серцем двійню – майбутніх синів Матвія і Тимофія. Хлопця вже пішли до школи.

Неля згадує, що її весілля відбувалося у лютий мороз, але кохання тоді дуже гріло пару. Відзначили дуже скромно – у кав’ярні. Тим не менш, любові у цій родині предостатньо. Зараз чоловік ведучої досі лишається у тіні. Артистка не розповідає, ким працює її коханий, але зізнаватися у почуттях йому не перестає.

Схожі статті