Оля Полякова вразила хазяйновитістю: навіть на відпочинку від плити не відходить – готує борщі дочці

Пам'ятаєте часи, коли, вирушаючи на море, продумали самі собі меню, бо було вигідніше готувати самим, чим обідати де-небудь? Оля Полякова не зраджує традиціями

Оля Полякова попри свій статус суперзірки, ніколи не цурається простих жіночих обов’язків. У неї є власне господарство вдома, навіть свій загін кіз. Співачка готує власноруч для родини сири та випічку. Нещодавно зірка показала, який борщ приготувала на відпочинку.

“Приїхали у Францію їсти борщ”, – каже старша донька Суперблондинки Маша.

Маша Полякова

Артистка проживає не в готелі, а на приватній віллі. Вирішила побалувати себе і доньку домашньою стравою. Навіть сало привезли з України. Єдине, про що забули ці господині – це про буряк. Шукали, де купити його на Лазурному березі Франції.

Оля Полякова

“Хоч і не в тому вигляді, в якому потрібно, я знайшла буряк, але він у мене є. Жінка зварить борщ у будь-яких умовах”, – похизувалася своєю винахідливістю Оля Полякова.

Борщ Полякової

Єдине, на що поскаржилася співачка – на те, що у неї тепер після готування страв зіпсувався манікюр.

До речі, ця поїздка видалася для співачки досить непростою. Через те, що на одному з рейсів пасажирів затримували у літаку, Олю з донькою не пустили на іншу посадку. Дуже засмутилася зірка та влаштувала галас прямо в аеропорту.

Втім, все завершилося досить непогано. Поляковій компанія авіаперевізник дала квитки на наступний рейс. Потрібно було зачекати посадки лише 3 години. Врешті-решт, пізно ввечері артистка таки прилетіла на відпочинок.

Зараз співачка насолоджується вже місцевими краєвидами.

 

Схожі статті