Алла Мазур народила сина таємному чоловіку, який першим примчав у пологовий: “З величезним букетом троянд”

Легенда українського телебачення Алла Мазур нечасто відкриває завісу особистого життя. Проте, іноді це все ж таки трапляється.

За більш ніж два десятки років роботи на ТБ Алла Мазур завоювала довіру і любов мільйонів українців. Саме тому публіку так цікавить, чим же героїня нашої сьогоднішньої статті живе поза камерами.

Матір’ю Алла стала в 42, що вважається доволі пізнім віком для перших пологів. Але вона анітрохи про це не шкодує, оскільки вважає, що діти з’являються на світ, коли бачать, що між їхніми батьками дійсно щирі почуття. Сина Мазур звуть Артем, йому вже 13 і він захоплюється їздою на трюковому самокаті.

Алла Мазур з сином Артемом
Алла Мазур разом з сином Артемом

У давньому інтерв’ю Таблоїду журналістка розповіла, хто першим приїхав в пологовий будинок привітати її з новим статусом мами – батько новонародженого:

“Він примчав з величезним букетом троянд, щасливий і розчулений. Адже Артем – це спільне й бажане маля”.

Алла Мазур
Алла Мазур до та після зміни іміджу через онкологію

Втім, його особистість Алла розкривати тоді не стала, от і досі достовірно невідомо, хто є таємним обранцем телеведучої:

“Скажу так: у Артема є батько, він його дуже любить та піклується про нього. Син носить його прізвище”.

З чуток в пресі, тим чоловіком може бути головний редактор “ТСН. Тиждень” Роберт Опаленик, оскільки його разом з Мазур неодноразово помічали разом на світських вечірках.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Роберт Опаленик і Алла Мазур

Втім, нещодавно під час сімейної прогулянки на природі разом з Аллою та її спадкоємцем був інший чоловік – сивочолий незнайомець з бородою. Ким він їм доводиться – невідомо, але в мережі вже ведуться активні обговорення з цього приводу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.