Тіна Кароль змила грим та повернулася до брата з мамою: душевне сімейне фото – не вистачає лише Веніаміна

Тіна Кароль яскрава зірка, яка блистає на сцені. Подивіться, як виглядає зірка, коли знаходиться вдома у затишній атмосфері.

Тіна Кароль. Героїня даного матеріалу завжди має бездоганний вигляд. На сцені – це яскравий макіяж, ідеальна укладка. Не зраджує артистка також своїй улюбленій червоній помаді. Її використовує зірка для того, щоб відвертати погляди від заплаканих очей.

Тіна Кароль виступає з сольною програмою на сцені.

Якою ж поп-діва буває, коли лишається вдома серед рідних? Дуже затишне родинне фото показав брат співачки. Чоловіка звати Станіслав, він не приховує, що пишається своєю талановитою сестрою і не упускає можливості показати, як добре буває, коли Тіна навідує рідних.

Тіна з родиною

Зірка була з рідними на День матері (10 травня) та не забула зробити світлину на пам’ять. Артистка в домашній атмосфері: вона не має пишної звичної укладки та змила повністю макіяж. Тіна намагається косметикою лише підкреслювати свою вроду, а не агресивно змінювати зовнішність.

Дуже пощастило артистці, що від природи вона має витончені риси обличчя та пухлі губи.

Як Тіна Кароль спілкується з родиною?

Співачка не розповідає, як саме у неї проходить спілкування та комунікація з батьками і братом. Відомо, що на початку кар’єри співачка мала складні стосунки з татом. Григорій Ліберман дуже боявся відпускати талановиту доньку у вир шоу-бізнесу. Перший час навіть концерти не відвідував.

Зараз артистка часто з’являється на фото у брата з близькими. Із захопленням зустрічається з племінницею.

 

 

Схожі статті