Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала своїх дітей: непомітно для публіки тричі стала мамою

Здобути широку популярність Славі Фроловій допомогло суддівство в шоу "Україна має талант". А хто оточує зірку у звичайному житті?

Слава Фролова виросла в одеських трущобах з відповідним контингентом, який, втім, зробив героїню нашої сьогоднішньої статті людиною слова. Так теледіва описала той період життя в інтерв’ю журналу “Караван історій“:

“У мене було яскраве дитинство: богемність і шик мого оточення на тлі убогості одеських трущоб та їх мешканців. Своїм характером, умінням тримати язик за зубами, не видавати своїх, бути вдячною за добро – даними якостями я зобов’язана саме цим, як прийнято говорити, “покидькам суспільства” і їхньому кодексу. Я анітрохи не зменшую кримінальної провини цих людей перед соціумом, але у всього є зворотна сторона”.

Слава Фролова
Слава Фролова

Вже своїх дітей Слава виростила в абсолютно інших умовах, маючи більше можливостей, ніж її батьки. Фролова була б тричі мамою, якби не одне “але” – життя її первістка-дівчинки забрав порок серця, про що вона сама вирішила розповісти шанувальникам в соцмережах.

Після такого удару зірка наважилася знову стати матір’ю і народила сина Марка, а також дочку Серафіму. За словами Слави, Марік, на відміну від неї, не любить публіку, глядачів та увагу. Йому до душі сидіти вдома і рідше виходити з нього в люди. З іншого боку, у нього добре розвинене творче бачення і фантазія, він нестандартно мислить, показує успіхи в дизайні, малюнку.

Діти Слави Фролової
Діти Слави Фролової

Фіма ж любить бути в центрі уваги – вона і співає, і танцює, і малює:

“Серафіма – людина-свято, океан любові. Але не думайте, що у неї немає характеру. Варто чомусь піти не так, як вона спланувала, – все, ховайся! Якщо син – “король драми” [прим. ред.], то дочка – оптиміст. Вони доповнюють одне одного, створюючи для мене цілісну картину світу”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.