Тимур Мирошниченко вперше показав маму: акуратна жінка, яка виховала відповідального сім’янина

Тимур Мирошниченко вперше за весь час показав, як виглядає його мама.

Усе дитинство у зіркового ведучого Тимура Мирошниченко було далеко не зірковим. На початку 90-х його батько, полковник, звільнився з армії, тому що три роки не отримував зарплату. До того ж сім’я Мирошниченко втратила всі заощадження, яких би вистачило на покупку трьох машин.

Мама-герой

Не дивлячись на усі негаразди, Тамарі Євгенівні вдавалося смачно нагодувати родину і хоча б на мить змусити її забути про складнощі.

“Виживати в той момент було достатньо складно. Мама і тоді, і завжди намагалася все зробити смачно. Наприклад, ось є перелік продуктів – картопля і виноград, і з цього можна приготувати унікальне блюдо”, — зізнався Тимур.

У першому класі Тамара Євгенівна записала сина на танці, але наполегливому хлопчику ця ідея не сподобалася, і він придумав, як уникнути занять.

“Я думав: “Ось прийде півтора десятка людей, а я перед ними буду в трико Гасан”! І я ініціював історію, що у мене нога болить, травма. А через кілька годин, коли мама поверталася з роботи, побачила, як я у дворі ганяв з хлопцями в футбол. Думаю, в той момент вона зрозуміла, що нав’язувати мені свої ідеї немає сенсу “, – згадав Тимур Мірошниченко в “Ранку з Україною”.

Втім, заради ідей сина Тамара Євгенівна могла і благополуччям сім’ї пожертвувати. І вже в 15 років Мірошниченко заробляв непогані гроші.

Якось Тамара Євгенівна віддала сину 120 доларів на придбання нового модему. Хлопець зміг реалізувати свою ідею — він з друзями почав робити сайти. Віра в сина купила себе і тому почав отримувати хороший дохід досить швидко.

Схожі статті