Одружений Євген Кот публічно осипав Ксенію Мішину компліментами: “Яка гарна” – не забув, як танцювали в парі

Ксенія Мішина покинула Олександра Еллерта. Та часу думати про розрив немає, адже вона тепер зірка нового шоу, в якому сидить поруч зі старим приятелем.

Ксенія Мішина та Євген Кот разом провели на паркеті немало часу, коли готували блискучі номери для шоу “Танці з зірками”. У 2019 році їх пара перемогла за результатами оцінок журі та глядачів. Ще 2 роки тому їм приписували роман, але шляхи знаменитостей розійшлися.

Згодом Ксенія взагалі забула всіх кавалерів в обіймах свого обранця Олександра Еллерта.

Хто би міг подумати, що доля знову зведе цих зірок. На цей раз артисти знову будуть проводити багато часу разом у проекті “Україна має талант”. Тепер Євген Кот, Ксенія Мішина стали суддями розважального шоу.

Вже на перших зйомках актора почула немало приємних слів від свого екс-партнера по танцях. Хореограф зняв відео для Інстаграму, де осипав компліментами колегу.

Ксенія Мішина

“Дивіться, яка гарна Мішина сидить”, – сказав на камеру Євген Кот.

Артистка посміхнулася у відповідь.

Чи був роман у Євгена Кота і Ксенії Мішиної?

Дуже натурально грали артисти кохання та пристрасть на паркеті. Настільки, що глядачі повірили, що залаштунками стосунки також мають продовження

Ксенія Мішина та Євген Кот

В інтерв’ю телеканалу “1+1” хореограф зізнавався, що дійсно відчував любов, але тільки до героїні, яку грала Ксенія на паркеті. У цьому, за словами танцюриста – секрет успіху. Коли номер завершувався, то чоловік повертався до свого звичного життя, де його чекала кохана дружина.

До речі, жінка Євгена розповідала, що до Мішиної свого обранця не ревнує.

Схожі статті