Таюне ясно дала зрозуміти, хто вона насправді для Олега Винника: “Дівчатам не пощастило, ти дістався мені”

Відомий український співак Олег Винник і Таюне, його бек-вокалістка, продовжують тримати інтригу щодо своїх стосунків.

Подружню пару Олега Винника і Таюне без сумнівів можна назвати однією з найзагадковіших в усьому вітчизняному шоу-бізнесі. Вже не перший рік виконавцю хіта “Вовчиця” приписують в дружини його бек-вокалістку Таїсію Сватко, проте він досі цього не підтвердив. Втім, офіційного спростування теж не було, тому фанати впевнені, що героїв нашої сьогоднішньої статті пов’язують не тільки робочі відносини.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Оскільки самі зірки рідко публікують нові фото і відео в соціальних мережах, шанувальники не перестають створювати присвячені їм фанатські сторінки. Там вони діляться своїми фотоколажами з артистами і не тільки. Особливу увагу привернув ролик з нарізкою з кліпів, концертів і виступів на радіо. У кожному кадрі Винник з’являється разом з Таюне, до того ж пост підписаний немов від її імені:

“Дівчатам не пощастило, ти дістався мені”.

Коментатори не стали стримувати емоцій від побаченого:

  • “Ви дуже гарна пара!”;
  • “Бережіть одне одного завжди!”;
  • “Це велике щастя, і на все життя, радійте!”, – пишуть користувачі.

Подейкують, в Олега і Таїсії навіть є спільна дитина – син Юліан. Хлопчик живе і вчиться подалі від настирливих папарацці – в Німеччині. Саме там співак починав свій творчий шлях, коли в рідній Україні про нього ніхто не знав. Як тільки він “закріпився” на новому місці, кохана дружина радом з дитиною приїхала поближче до нього.

З усіма подробицями історієї кохання Винника і Таюне знайомтеся у відео нижче:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.