Тіна Кароль відібрала у шанувальника телефон прямо під час концерту: що змусило поп-діву піти на такий крок?

Тіна Кароль не припиняє дивувати фанатів, знаходячись на сцені.

Тіна Кароль — талановита співачка з найбільшою фан-базою в Україні. Протягом 15 років їй вдалося не просто досягти успіху у творчій кар’єрі, але змусити поважати себе навіть тих, хто надає перевагу зовсім іншим жанрам музики.

І навіть трагічна смерть чоловіка у руках поп-діви перетворилася у мистецтво: артистка написала безліч драматичних хітів, які були високо оцінені слухачами. Зараз вона є артисткою з найбільшою кількістю вірних фанатів, які завжди будуть захищати свого кумира і чекати її нових композицій.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Відібрала телефон у звичайного глядача

Як і в будь-якого виконавця, Тіни Кароль є власні фішки, якими вона користується на сцені. Наприклад, поп-діва обожнює знімати себе на смартфони фанатів.

Так, нещодавно до мережі потрапив відеоролик, на якому Тіна Кароль під час виступу забирає у глядача його гаджет і починає знімати себе на фронтальну камеру. Варто відмітити, що це сталося саме тоді, коли фанат сам намагався записати виступ артистки. Тіна вдається до таких методів досить часто, чим радує шанувальників.

Нагадуємо, що не так давно Тіна Кароль повідомила про те, що готує новий студійний альбом. У цей раз співачка планує записати усі пісні українською мовою. Зараз артистка активно створює інтригу навколо нових композицій на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Фанати не можу дочекатися нових синглів та відеоробот виконавиці. Сподіваємося, що очікування шанувальників будуть виправдані.

Схожі статті